MESEC d.o.o. – specijalisti za vodu

Poduzeće MESEC d.o.o. je specijalizirano poduzeća na podrućju filtriranja vode, omekšavanja vode i čišćenja pitke vode. Naša osnovna prednost je stalno ispopunjavanje i iskustva koja nam omogućaju da možemo korisnicima ponuditi tako proizvode vodećih svjetskih ponuđača kako i vlastita rješenja.

Zbog dobrog poznavanja različitih kvaliteta vode, filtera i omekšavanja vode te dobre suradnje s poslovnim partnerima, kupcima nudimo cjelovita rješenja prilagođena njihovim željama i potrebama. Korisnicima garantiramo cjelovitu potporu, savjetovanje pri odabiru sustava i uređaja te cjelovitu ponudu održavanja svih vrsta sustava i opreme za filtriranje, omekšavanje, pročišćavanje, UV dezinfekcijo vode, sistemov reverzne osmoze…
Opći uvjeti poslovanja

Sustav upravljanja kvalitetom – ISO 9001


U poduzeću Mesec d.o.o. želimo ostati dugoručni dobavljač pouzdanih proizvoda i sustava za filtriranje, omekšavanje, UV dezinfekciju, čišćenje, tretma vode. Našim konačnim komercijalnim kupcima i kupcima u kućanstvima, veleprodajnim trgovinama, instalaterima, projektantima, upraviteljima sustava opskrbom s (pitkom) vodom, želimo nuditi i isporućivati kvalitetne proizvode i sustave koji postižu ili premašuju njihova očekivanja, i to sve u skladu s važećim tehničkim standardima i propisima.

Uz to želimo ponuditi i odličnu strukovnu potporu pri odabiru najprimjerenih proizvoda i sustava te usluge održavanja i servisiranja.

Za ostavrivanje ove vizije, uspostavili smo sustav vodenja kakvoće ISO 9001:2015, kojeg neprestano održavamo.

certifikat slo
Certifikat-de
certifikat en

Kartica poduzeća

Puno ime: MESEC, trgovina i usluge, d.o.o. 

Skraćeno ime: MESEC d.o.o.
Adresa: Ul. J. Slavenskog 1, HR-10000 Zagreb
Telefon (centrala): +385 1 5615-945
Telefon mob. +385 91 3770-670
E-pošta: info@mesec.hr
Internet:  www.mesec.hr 
b2b portal za poslovne partnerje: http://b2b.mesec.hr
Identifikacijski broj: 2402807
OIB: 94513505773
Poslovni račun:
  • Raiffeisen Bank AUSTRIA d.d. HR2324840081104783375